Amíg mindenki a foci Eb-vel volt elfoglalva, az Indavideó szép csendben megújult

2016-06-17

Az Inda videómegosztóján a felhasználók naponta átlagosan 1 226 000 videót indítanak el, ami napi 70 000 óra letöltött mozgóképet jelent, emellett a tartalom minden nap nagyjából 400 darab új videóval bővül. Az Indavideót használja az Index, az Indexvideó, a legtöbb kiadványunk a Velvettől a Totalcarig, és még úgy 1 203 932 valós felhasználó havonta*. Nem mindegy tehát, hogy ez a rengeteg látogató milyen vizuális, tartalmi, és hirdetési környezetbe érkezik, hogy aztán temérdek videó elfogyasztásával üsse el a munkaidőt.

Eljött az ideje az Indavideó megújításának.

Az új Indavideó címlap reszponzív lett, hogy a 350 000 mobilos és a  80 000 tabletes* júzer kényelmesen videózhasson a metrópótló buszon vagy a háziorvosnál 40-es sorszámmal. A blokkok tagoltabbak lettek, több tartalmat ajánlunk a címlapon.

A reszponzivitásnak köszönhetően a fullscreen szponzoráció látványos megjelenést biztosít, miközben nem zavarja tolakodóan a felhasználói élményt.

A címlap olyan kiemelt videókkal kezdődik, amiket szerintünk mindenkinek látnia kell. Az itt kínált tartalmakat becsülettel elfogyasztó felhasználók később a társaságban könnyedén tudnak beszélni a házi sós karamellfagyi készítésének fortélyairól, a Driftelő majom videót tegnap megosztó barátaik előtt ma már egy lépéssel előrébb járnak az Így készült - átverés a driftelő majom! linkjével, és bepillanthatnak a fizikán túli világba a kisfiúval, aki a vietnámi tehetségkutatóban nyolcadszor is félbehajtja a papírlapot.

screen-shot-2016-06-17-at-11_15_13_png.png

Könnyebb lett a dolga azoknak, akik céltudatosan fogyasztanak, mert közvetlenül a kiemelt videók alatt mutatjuk meg nekik kedvenc csatornáik legfrissebb tartalmait.

Amit sokan megnéznek, biztosan jó, ezért folytatódik a címlap a legnépszerűbb videókkal, majd egy csokorban jönnek az Indexvideó és a Totalcar anyagai.

screen-shot-2016-06-17-at-11_12_43_png.png

Ezután igazi felhasználói tartalomként néhány loopolt videót ajánlunk, hogy mind többeknek kedvet csináljunk egy saját végtelenített videórészlet elkészítéséhez. Ha nem ismeri a Looprt, nézze meg, ahogy Havas Dóra az idők végezetéig zöldséget aprít egy Jovanotti-dal ritmusára. Egyszerre megnyugtató és szórakoztató élmény.

Ezt követik az ingyen és legálisan nézhető egész estés magyar filmek, dokuk, animációs filmek az IndaFilm kínálatából. A címlapot záró tartalmi blokkig munkahelyén nem javasoljuk a legörgetést.

screen-shot-2016-06-17-at-11_15_57_png.png

A megújult hirdetési lehetőségekért az Indavideón keresse kapcsolattartóját vagy írjon nekünk!

*Forrás: DKT/OLA, 15+ belföldi forgalom, multiplatform adat, 2016 május

Hirdetnék