All time rekordot hozott a karácsony a Sóborson!

2023-01-05

Parádésra sikerült az év vége a Sóborsnál: a karácsonyi időszakban az eddigi legerősebb napját hozta az Indamedia gasztromagazinja. 2022. december 23-án csaknem 200 ezer egyedi látogató böngészte a Sóbors ünnepi receptjeit és hasznos gasztro tippjeit, amivel az oldal all time rekordot döntött.

Sorra döntötte meg a Sóbors látogatottsági rekordjait 2022-ben, és ez a lendület kitartott az év végén is. Sőt, az ünnepi készülődés időszaka volt a hab tortán, amikor egymást követő két nap is felülmúlta saját látogatottsági rekordját a gasztrosite.

A Sóbors korábbi all time rekordja is a 2022-es évhez és azon belül is a húsvéthoz fűződik, április 15-én ugyanis 149 464 valós felhasználóval (RU - Real Users) az addigi legerősebb napját könyvelhette el. A rekord megdöntéséhez csupán karácsonyig kellett várni, hiszen december 22-én 181 764 RU-val újabb látogatottsági csúcs született. Ezt azonban másnap sikerült ismét túlszárnyalni, amikor 199 784* látogató bújta a gasztrosite recepjeit és ünnepi tippjeit. Így nemcsak all time rekordot döntött az oldal december 23-án, de a Sóbors történetének második leglátogatottabb napja is a mostani karácsonyi időszakhoz köthető.

„A visszajelzések alapján ezúttal is hagyományos karácsonyi menü került a legtöbb ünnepi asztalra, így ezek a receptek taroltak most karácsonykor is az oldalon. Emellett népszerűek voltak a gyorsan elkészíthető fogások és az utolsó pillanatos megoldások is. Nagyon örülünk, hogy olvasóink szívesen elővették újra az előző évek nagy klasszikusait is. Hogy megkönnyítsük a készülődést, videóban is megmutattuk egy-egy népszerű recept elkészítését, és kiemelt figyelmet szenteltünk a vegetáriánus, vegán és mentes ételeknek is” – mondta el Sági-Kühn Zsófia, a Sóbors főszerkesztője.

Legyen szó hagyományos receptekről, különleges ételekről vagy mentes fogásokról, a Sóborson mindenki megtalálhatja a számára tökéletes megoldást egy szuper menüsor összeállításához. Az elmúlt évek bizonyították, hogy ünnepekhez közeledve az olvasók szívesen merítenek ötleteket a főzéshez a Sóborson, de nem csak az ünnepi időszakokban inspirálódhatunk az oldalon!

*Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi internetezők) 2022. április 15., december 22., december 23. - RU (Real Users)

Hirdetnék