All time rekordot hozott a húsvét a Sóborson

2022-04-21

Ismét bizonyította a Sóbors, hogy kipróbált receptjeivel és érdekes tartalmaival biztos pontnak számít az ünnepi készülődés idején is. Az Indamedia portfóliójába tartozó gasztromagazin all time rekordot döntött a húsvéti időszakban, soha ennyien nem böngészték még az oldalt.

Az eddigi legnagyobb látogatottságát könyvelhette el húsvétkor a Sóbors: április 15-én egészen pontosan 149 464 valós felhasználó kereste fel a portált. Az egész ünnepi időszak kiemelkedő volt az online magazin számára, hiszen április 16-án összesen 136 340-en válogattak a különleges receptek és hasznos tippek közül, ami az eddigi második legjobb eredmény a Sóbors történetében. Ezekkel az eredményekkel megdőlt a korábbi rekord, ami szintén a húsvéti időszakhoz köthető: 2021. április 2-án 135 592 RU-val zárta a napot a portál, ami akkor all time rekordnak számított, ez a látogatószám azonban most a képzeletbeli dobogó harmadik fokát jelenti.

A gasztrosite idén is rengeteg recepttel, klasszikus fogásokkal, gyors vendégvárókkal, maradékmentő ötletekkel készült a húsvétra. Az oldal kínálatát emellett érdekes cikkek és hasznos gyakorlati tippek is színesítették. A legtöbb olvasót az omlós és szaftos húsvéti sonka elkészítésének titka érdekelte, népszerű volt az igazi nagyi-féle fonott kalács receptje és sokan kerestek ötleteket a legfinomabb töltött tojás elkészítéséhez is.

A Sóbors a Femina Média legdinamikusabban fejlődő kiadványa, a szakújságírók által készített minőségi tartalmaknak és a saját fotókkal illusztrált bevált recepteknek köszönhetően az oldal folyamatosan növeli népszerűségét az olvasók körében.

Hirdetnék