A videós megoldásokat kreatívan alkalmazó kampány nyerte el a DFA-t

2022-11-29

Ismét díjaztuk a hónap kampányát! Az Indamedia portfólióján futó kampányok közül októberben az HBO hirdetéseit ismertük el a Display First Awarddal (DFA).

Talán nem meglepő, hogy az HBO videós hirdetési formátumokat használt legutóbbi kampányához, hiszen ez passzol leginkább szolgáltatásaihoz, és kínálata ezeken keresztül mutatható be a leglátványosabban. Egy kampányban az eszközök megválasztása mellett sok múlik azon is, hogy mennyire átfogóan és komplexen alkalmazzák ezeket.

Kilépve az instream megoldások világából, az HBO két olyan hirdetési eszközt is bevetett a kampányában, amellyel maximálisan kiaknázta a display videó hirdetésekben rejlő lehetőségeket. A kínálatunkban elérhető prémium rich media megoldás, a Just One Top Motion és a kontaktust szállító Indaspot kombinációja nagyban fokozta a hatékonyságot. Emellett a választott médiafelületek elérése is erősítette a kampányt, amelynek köszönhetően a látványos és erősen bevonó megjelenések a releváns felhasználók széles köréhez jutottak el.

A Display First Awardot 2022-ben hívtuk életre az Indamedia portfólióján futó display hirdetési kampányok elismerésére. Minden hónapban olyan kampányokat díjazunk, amelyek újszerű megközelítésükkel, egyedi látásmódjukkal és megoldásaikkal felhívják magukra a figyelmet. Célunk, hogy ezáltal is bemutassuk a displayben rejlő lehetőségeket, hiszen kitűnő eszköze a márkaismertség növelésének, illetve a választott célcsoport gyors és célzott elérésének. 

Hirdető: HBO Holding

Kampány: HBO Őszi kampány

Médiaügynökség: MediaCom Magyarország

Kampányidőszak: 2022. október-november

Fotó: Indamedia Sales - Tímár Rita Brand & Content marketing manager, HBO Holding és Gáspár Balázs, az Indamedia Sales értékesítési vezetője


Hirdetnék