A TotalCar legújabb szolgáltatása: TotalCheck

2020-08-18

A TotalCar egy új szolgáltatást indított a TotálKár, kártörténeti-lekérdező rendszer után, ami szintén azt a célt szolgálja, hogy megkönnyítse azok életét, akik használt autó vásárlásán vagy eladásán gondolkoznak. 

totalcheck.png

Ez a TotalCheck, ami a TotalCar használtautó-állapotfelmérő szolgáltatása, ami három különböző szintű csomagot kínál. A minimalista verzióban is szakavatott szemek nézik át az autót egy profi műhelyben, a maximalistáknak pedig műszeres vizsgálatok sokasága, fékpadi mérés, próbaút, hibakódtároló-vallatás, rétegvastagság-mérés és kárelőzmény-lekérdezés segíti az állapot felmérést. A műszaki állapotról, várható kiadásokról és a szükséges javításokról írásos és elektronikus dokumentáció készül, így senkit nem érhetnek majd váratlanul a vételáron túl felmerülő plusz kiadások.

A használt autó vásárlás mindig kockázattal jár, hiszen jellemzően sok pénzt áldozunk rá, és szeretnénk, ha üzembiztos autónk lenne a későbbiekben. A TotalCar már eddig is segített az olvasóinak, hogy ezt a kockázatot mérsékelhessék, akár a témában írt cikkeinkkel, akár a TotálKár lekérdezési szolgáltatással vagy a JóAutók.hu partnerséggel. Ennek a törekvésünknek az újabb lépése, hogy a MűhelyPRN videósorozatunkból ismert átvizsgálási szolgáltatást tovább gondoltuk, és a nagy közönség számára is elérhetővé tettük, ez lett a TotalCheck. A TotalChecket ajánljuk egyrészt a vevőknek, akik teljes képet szeretnének kapni a megvásárolni kívánt autóról, másrészt az eladóknak, akik őszintén, hitelesen szeretnék bemutatni az autójukat. Célunk, hogy országos szintű hálózatot építsünk ki olyan partnerekkel, akiknek hozzánk hasonlóan fontos, hogy a autóvásárlók fel tudják mérni a várható kiadásokat, és a későbbiekben elégedettek legyenek az autóikkal

- mondta Perkó Rudolf a TotalCar lapigazgatója.

A TotalCheckről itt lehet olvasni még részletesebben.

Hirdetnék