A Street Kitchen kinőtte az internetet

2015-02-04

Az Indexről egészen a Discovery Channelig jutott Attraktor után újabb videómagazinunk kapott önálló tévéműsort! A Blog.hu gasztromagazinja, a Street Kitchen február 7-től 12 részes sorozattal jelentkezik az RTL Klubon.

Sikeres videós blogunk elődje, a Szárnyas Ízvadász 2012 júliusában indult a Blog.hu-n.

„A haveroktól kölcsönkért kézikamerával, azzal a szándékkal vettünk fel főzős videókat az öcsémmel, hogy bekerüljünk a tévébe.” - mondja a kezdetekről Fördős Zé, a blog alapítója - „Ma kicsit viccesnek tűnő energiabefektetéssel dolgoztunk akkor, a 24 órás forgatás 8-9 perces videót eredményezett, de gyorsan kiderült, hogy mégis érdemes volt foglalkozni vele, mert egyből az Index címlapjára került az első videónk.”

Innen már csak egy lépés volt, hogy a Blog.hu másik Premium Selection gasztroblogja, a Burger Blog és a szintén Blog.hu-s Lila Fügét szerkesztő Havas Dóra egymásra találjanak, és elindítsák a Street Kitchen videós gasztromagazint. A SK 2014 januári indulása óta a csapat közel 150 videót készített, amiket 3 milliónál is többen láttak indavideós csatornájukon.

A februártól szombatonként az RTL Klubon 13:05-től jelentkező 30 perces Street Kitchen adások webvideós változatai a blogon is elérhetők lesznek, illetve a csapat továbbra is jelentkezik kizárólag a streetkitchen.blog.hu-n látható izgalmas receptekkel és étteremtesztekkel.

Hirdetési lehetőségekért keresse sales kapcsolattartóját, vagy írjon nekünk!

Hirdetnék