A sportrovat akkorát dobott, mint Böde a norvég védőn

2015-12-01

November 15-én óriási volt a tét, a magyar fociválogatott harmincévnyi várakozás után végre kijuthatott egy nemzetközi tornára. A történelmi győzelmet a hírportálok közül az Indexen követték a legtöbben.

Az Index sportrovata átlagosan is több látogatót vonz, mint a hírportálok közül minket követő Origóé, ám az igazán fontos események alatt, mint a sorsdöntő Eb-pótselejtező, még több olvasó választja az Indexet.

bode_szazalek1uc_psd.png

Forrás: Gemius - DKT 2015-11-16 (15+ teljes közönség)

Olvasóink percről percre követték élő közvetítésünket, velünk örültek Priskin hatalmas bombájának, majd a mindent eldöntő norvég öngólnak. Böde Dániel dzsúdódobása azóta pedig már klasszikussá vált.

Látogatóink mindent tudni akartak a mérkőzésről, a csapatról, a sikerről, ami óriási kiugrást hozott az oldalletöltések számában is.

bode_szazalek1pi_psd.png

Forrás: Gemius - DKT 2015-11-16 (15+ teljes közönség)

A kiemelkedő sporteseményeket, sorsdöntő meccseket az Index jellemzően diplomás, átlagon felüli vásárlóerővel rendelkező látogatói követik.

untitled-2_2.png

Forrás: Gemius - DKT 2015/10 (15+ belföldi közönség), desktop + tablet forgalom.

Mi, a CEMP Sales House-ban kevesen láthattuk a magyar válogatottat világbajnokságon vagy Eb-n játszani, ahogy a 18-49 korosztály túlnyomó része is. A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságot jóval több magyar internetező követi majd, mint a korábbi nemzetközi tornákat. A hírportálok közül vélhetően legtöbben az Indexen. 

Ha az Eb alatt nagy dobásra készül, kérje futball-Eb hirdetési csomagunkat kapcsolattartójától vagy írjon nekünk!

Hirdetnék