A legjobb helyeket biztosítjuk az Indexen a Futball EB idejére!

2021-02-16

Az egyik legjelentősebb futballeseményt és a magyar válogatott szereplését folyamatosan nyomon követi az Index. Olyan együttműködési ajánlattal készültünk partnereink számára, mellyel akár 159 millió megjelenés is elérhető a kampány ideje alatt.

A 2020-as Európa-bajnokság az első a történelemben, amelyet nem egy ország rendez meg, hanem több nagyváros is házigazda lesz. A szurkolóknak így lehetőségük nyílik új kultúrák, hagyományok és gasztronómiai érdekességek megismerésére is.

A magyar válogatott óriási bravúrral sorozatban másodszor jutott ki az Európa-bajnokságra. A mérkőzést rendező városok között képviselteti magát Budapest is, így a 2019-ben átadott, 67 ezer néző befogadására képes Puskás Aréna a magyar válogatott csoportmérkőzései közül kettőnek is otthont ad majd, valamint egy nyolcaddöntőt is láthatnak a magyar futball szerelmesei a nemzeti stadionban.

Hol máshol lehetne csodálatosabb érzés szurkolni a hazai csapatnak, mint a Puskás Arénában?

futball_szurkolo_stadion_foci.jpg

A szórakozás garantált: a magyar válogatott a címvédő Portugáliával, a világbajnok Franciaországgal és a 2014-es vb-győztes Németországgal került egy csoportba, így a világ legjobb játékosai érkeznek Budapestre nyáron!

Különleges együttműködési ajánlatunkban önálló melléklet, extra social tartalmak, brandelt sportblokk, helyszíni tudósítások, illetve extraként vásárolható Goal.com megjelenési lehetőségek is szerepelnek. Ez egy védhetetlen ajánlat: a kampány során 159 millió megjelenéssel számolhatsz!

Ha felkeltettük érdeklődésed, keresd Indamedia Sales kapcsolattartódat!

Hirdetnék