A húsvéti készülődéshez is válaszd az Indamedia női kiadványait!

2023-03-29

A Femina és a Dívány húsvéti melléklettel, a Sóbors pedig ünnepi cikksorozattal várja a nyuszit. Női portfóliónk idén is kiemelten foglalkozik a húsvéttal: nem maradhatnak el a dekorációs tippek, az ünnepi készülődés, a húsvéti hagyományok és természetesen a gasztro kalandozás sem.

Színes tartalmakkal érkezik a húsvét a Feminára

A Femina húsvéti készülődéséből nem hiányoznak majd a dekorációs ötletek, melyek bárki számára könnyen elkészíthetők, így kicsik és nagyok együtt hangolódhatnak a húsvétra. Jópofa ajándékötletek is színesítik a tartalmat, de természetesen a tökéletes húsvéti sonka, tojás és kalács mellett új és izgalmas receptekkel is találkozhatunk. Az ünnephez köthető hagyományokról és érdekességekről is olvashatunk majd a Femina oldalain, sőt, izgalmas kvízekkel is tesztelhetjük tudásunkat.

Női kiadványaink az elmúlt évben tovább erősödtek: a Femina helyet bérelt magának a legolvasottabb női site-ok élvonalában. 2022-ben is több millióan találták meg a feltöltődést nyújtó énidőt, a tartalmas vagy akár a könnyed kikapcsolódást az oldalon. Tavaly naponta átlagosan 515 158* egyedi látogató olvasta a portál cikkeit, amivel a látogatottsági lista élén végzett az online női kiadványok között – ezzel az eredményével pedig sikerült megőriznie piacvezető pozícióját.

Húsvéti hagyományok és kultúra a Díványon

Prémium magazinunk idén a húsvéti hagyományokat járja majd körül, bemutatják, hogy mennyit változott az ünnepi készülődés az évek során. Szó lesz a húsvétról az irodalomban, valamint a film- és a képzőművészetben. A Dívány oldalain is találkozhatunk majd DIY húsvéti dekorációs tippekkel, gasztrocikkekkel és konyhai lájfhekkekkel az ünnephez kapcsolódóan.

A Feminához hasonlóan a Dívány is erős iramot diktált a női online kiadványok versenyében, ahogy korábban is írtunk már róla, tavaly szinte minden hónapban helyet kapott a Top 5-ös listán, 4 hónapban ráadásul dobogós helyet is szerzett. A prémium magazin valós látogatóinak száma október 26-án átlépte a bűvös 300 ezret**, ami all time rekordot hozott a Díványnak. De az év még később is tartogatott sikereket! Decemberben a havi napi átlag RU 125 120-ig*** kúszott fel, ami 69 százalékkal meghaladja a 2021-es év hasonló időszakában mért adatokat.

Ha húsvét, akkor Sóbors!

A húsvét hagyományosan erős és kiemelt időszak a Sóborson. A gasztrosite többek között mentes húsvéti receptekkel készül – nem csak ételallergiásoknak. Arról is többet megtudhatunk majd, hogy melyik országban mi kerül a húsvéti asztalra, és ízelítőt kaphatunk a nemzetközi receptek izgalmas világából is. A Sóbors utánajár és leteszteli, hogy melyek a legjobb sonkák vagy a legfinomabb csokinyuszik, de számtalan más hasznos ötlettel is készül a szerkesztőség, hogy minél színesebb legyen az ünnep.

A Sóbors sem lóg ki a sorból: sorra döntötte meg látogatottsági rekordjait 2022-ben. A gasztrosite először pont húsvétkor szárnyalta túl korábbi látogatottsági rekordját, április 15-én ugyanis 149 464 valós felhasználóval (RU - Real Users) fennállása legerősebb napját könyvelhette el. A rekord megdöntéséhez csupán karácsonyig kellett várni, hiszen december 22-én 181 764 RU-val újabb látogatottsági csúcs született. Ezt azonban másnap sikerült ismét felülmúlnia, amikor 199 784 látogató bújta a SóBors recepjeit és ünnepi tippjeit. ****

Azonban nem csak a női portfólióban érdemes gondolkodni a húsvéti időszakra időzített kampányokat illetően: a Port.hu-n akár 80 százalékkal több látogató érhető el ünnepnapokon!*****

Ha szeretnéd megismerni húsvét csomagajánlataink részleteit, keresd Indamedia Sales kapcsolattartódat vagy írj nekünk a sales@indamedia.hu e-mail-címre!

* Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi internetezők) 2022. éves napi átlag RU (Real Users) brand adat

** Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi internetezők) 2022. október 26. napi RU (Real Users) brand adat

*** Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi internetezők) 2022. december napi átlag RU (Real Users) brand adat

**** Forrás: DKT/e.gemius (15+ belföldi internetezők) 2022. április 15., december 22., december 23. - RU (Real Users) brand adat

***** Forrás: DKT-e.gemius (15+ belföld), Port.hu teljes, karácsony (2022.12.24-27.) vs hétköznap (2022.12.01.-23.) napi átlag (RU), multiplatform.

Hirdetnék