6 támogatott tartalom, ami eltér a megszokottól

2020-09-28

A Brand & Content csapata 2016 óta készíti a támogatott tartalmakat az Index, a Totalcar, a Dívány, a Femina és a többi kiadvány felületeire. Különböző formátumokkal lehetett találkozni az elmúlt időben, most összegyűjtöttük nektek a 6 legizgalmasabb megvalósítási módot, amiket szívesen ajánlunk mindenkinek. 

1. Milyen lenne ma a híres íróink önéletrajza? - Galéria és kérdőív 2 in 1

A Coca-Cola #énjövőm programja keretében Nyáry Krisztián írta meg pár ismert történelmi figura fiktív önéletrajzát, amelyet a program trénerei véleményeztek. Az érdekes tartalom mellett kimondottan látványos és egyedi lett a megvalósítás: elég ránézni Arany János CV-jére.arany_j_oneletrajz.png

2. Küldjön virtuális kérdőívet szeretteinek Karácsonyra! - Egyedi brandingelt microsite

A Normaflore-ral együttműködve készült el ez a cikk, ami a karácsonyi képeslapok eredetéről szól. A történelmi visszatekintésen túl egy plusz kiegészítő elem is került a támogatott tartalomba. Külön képeslapküldő generátor készült, aminek segítségével bárki küldhetett kedves üzenetet a szeretteinek karácsonyra és újévre is.kepeslap_1.png

3. Budapest akkor és most - Nagykép és csúszkás megoldás

A Parkl-el való együttműködés keretében annak járt utána a Brand&Content csapata, hogy milyen nehéz parkolóhelyet találni ma Budapesten. Ezt a modernkori problémát úgy szemléltették a cikkben, hogy az autóktól zsúfolt csomópontokról készült képek mellé régi, 50, 70 vagy több mint 100 évvel ezelőtti fotókat párosítottak, hogy még inkább átjöjjön a különbség.

parkl.png

4. Tudod mit iszol? - Infografika

A Soproni Óvatos Duhaj támogatásával készült anyagban megtudhatjuk, hogy mi a különbség az ale, a lager vagy a stout között. Ez az infografika már nem csak az interneten, hisz önálló életre kelt, és megtalálta egy másik, természetes közegét: a kocsmák falát. 

sorok.png

5. A Hungaroring születése - Egyedi longform 

A Hungaroring Classic által támogatott cikk a pálya történetének legszebb, legemlékezetesebb és legfontosabb pillanatait gyűjti össze. Az ebben a cikkben használt longform segítségével igazán egyénire lehet szabni, így csak a képzelet szab határt annak, hogy miként lehet benne elhelyezni a képes, szöveges, videós és más interaktív tartalmakat.

sorok_1.png

6. Készíts te is Quimby számot! - Egyedi generátor és nyereményjáték

Igaz, hogy nem ma volt, de erre a Telekommal való együttműködésre is büszkék vagyunk. Volt visszhangja a tipikus Quimby-dalokat készítő generátornak, de meg is ragadt az emberek fejében. Nagyon sokan jelentkeztek és töltötték fel a saját Quimby számukat, amik a mai napig meghallgathatók

Ha felkeltettük az érdeklődésedet keresd fel Indamedia Sales kapcsolattartódat, és kérd bátran a segítségüket az egyedi megjelenésekkel kapcsolatban.

Hirdetnék