50.000 telepítés fölött az Index alkalmazás

2012-01-23

Örömmel jelentjük, hogy 50.000 telepítés felett jár az Index tavaly december közepén debütált iPhone-os és Androidos alkalmazása. Minden szerénytelenség nélkül elmondhatjuk, hogy az egyik legösszetettebb és legjobb hírolvasó alkalmazásról van szó - nem csak - a hazai piacon. Az a tapasztalatunk, hogy aki letöltötte az alkalmazásokat, az jellemzően használja is. Januárban átlagosan naponta 14.000-en használták, több, mint 130.000 oldalt töltve le. Ami a platformokat illeti, az iPhone app a kezdetektől kb. másfélszeres szorzóval vezet mind a telepítések számát, mind a napi olvasók mennyiségét tekintve.

Ezzel párhuzamosan tovább erősödött a mobil böngésző verzió használata is, január folyamán eddig átlagosan naponta 85.000 egyedi látogató kereste fel a CEMP mobil oldalakat, több mint 400.000 oldalletöltést generálva. A mobil böngésző verzió esetében - az alkalmazások használatától eltérően - nem az iOS dominál, hanem nagyon masszív és folyamatosan emelkedő trendben vezetnek az Androidosok, már 50% felett járnak. Mobil böngésző verzióban egyébként az Index, a Blog.hu, a Totalcar, a SportGéza, Velvet, a Dívány, és a nemrég indult utazási oldalunk, a Travelo érhető el.

Mind a mobil böngésző, mind az app verziókat folyamatosan fejlesztjük, kényelmi funkciókkal egészítjük ki, és a tervek szerint az első félév vége felé érkezik az új Windows Mobile (7.5 Mango) rendszerre is az alkalmazásunk.

Hirdetnék