Bíznak bennünk.

2019-02-14

Az Indamediához tartozó siteok életében mindig is kiemelt helyen szerepeltek a karitatív projektek; nem csak a kiadványok értékeihez állnak közel ezek a kezdeményezések, de magánszemély szinten is a társadalmi szerepvállalás képviselői vagyunk.

A Kívül Belül Boldogság alapítója, Cserta Alexandra és az Ági Huszka Style szervezésében zajló #nemluxustáska kampány célja az volt, hogy egy általunk nem használt, de jó állapotú táskába összecsomagolva alapvető női higiéniás és fehérneműcsomagot gyűjtsünk össze. A táskák leadási határideje január 31. volt.

feher_agi.jpg

Az összegyűlt táskákat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével juttatták el a szervezők a nehéz körülmények között élő nőknek. A kezdeményezésről a Femina.hu és a Retikül.hu portálok is beszámoltak, az Indamedia egyes kiadványai, valamint az Indamedia Sales összesen 45 darab táskát állított össze. (Azt pedig mondanunk sem kell, hogy mindkét nem képviseltette magát a gyűjtésben. :) )

A projekt –a szervezők elvárásait is bőven felülmúlva- hatalmasra nőtt és nagy örömmel tölt el minket a tény, hogy ehhez mi is hozzáadhattuk a saját részünk.

Hirdetnék